Besplatne kutije za potrebe selidbe

Selite se!? Trebaju Vam kutije da spakujete stvari? Našli ste gde da kupite? Šta da radite sa gomilom kutija posle selidbe? U borbi za klijente uvek smo bili korak ispred konkurencije. Odlučili smo da ovaj put to bude dva koraka. Samo kod nas. Nema skrivenih troškova. Besplatne kutije za potrebe selidbe – odnosi se samo na naše klijente. […]

Selite se!? Trebaju Vam kutije da spakujete stvari? Našli ste gde da kupite? Šta da radite sa gomilom kutija posle selidbe?

U borbi za klijente uvek smo bili korak ispred konkurencije.

Odlučili smo da ovaj put to bude dva koraka.

Samo kod nas. Nema skrivenih troškova. Besplatne kutije za potrebe selidbe – odnosi se samo na naše klijente.

Potpuno besplatne kartonske kutije za potrebe selidbe. Velike kutije za garderobu na vešalicama, kutije za posuđe i stvari, kutije za knige itd… Nema nikakvih uslova. Pozovete nas i dobijate besplatnu procenu selidbe. Bez obzira da li smo izlazili na teren da izvršimo procenu ili je to bilo putem telefona Vi nemate nikakvu obavezu prema nama.

Da, dobro ste pročitali. Nikakvu obavezu!

Ako Vam se ipak svidi naša ponuda BINGO! Dobijate besplatno kutije za vaše preseljenje. Mi ih donosimo na adresu potpuno besplatno. Po useljenju u novi stan ili prostor imate deset dana na raspolaganju da se raspakujete i pozovete nas da dodjemo po kutije. Već pogađate!

Dolazimo po kutije besplatno!

Izgleda šašavo ali Vi ste uštedeli! Besplatne kutije sa besplatnim prevozom na vašu adresu! 

Naravno ko želi uvek može kod nas kupiti nove kartonske kutije, folije, lepljive trake i ostali materijal za zaštitu koji se koristi prilikom preseljenja.

Preko dvadeset godina sa vama. Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Call Now Button