Cena selidbe Beograd

Cena selidbe u Beogradu zavisi od mnogo faktora. Mi će mo Vam navesti samo neke od njih i dati Vam parametre za izračunavanje cene vaše selidbe. Na prvom mestu je količina i vrsta nameštaja. Njegova težina i gabarit, da li mora da se razmontira ili ne, vrsta materijala zbog načina zaštite protiv eventualnih oštećenja itd…U […]

Cena selidbe u Beogradu zavisi od mnogo faktora. Mi će mo Vam navesti samo neke od njih i dati Vam parametre za izračunavanje cene vaše selidbe.

Na prvom mestu je količina i vrsta nameštaja. Njegova težina i gabarit, da li mora da se razmontira ili ne, vrsta materijala zbog načina zaštite protiv eventualnih oštećenja itd…U količini selidbenih stvari najčešće preovladavaju sitnice. Osim kutija sa stvarima i posuđem tu je veliki broj kesa, kofera, torbi…

Druga bitna stavka je spratnost na obe lokacije selidbe. Da li postoji lift u zgradi? Njegove mogućnosti po pitanju gabarita i nosivosti. Širina stepeništa i hodnika.

Na trećem mestu, ništa manje važnom je sam pristup zgradi. Da li vozilo može da pridje ulazu zgrade ili kuće? Na osnovu ovoga odredjujemo veličinu vozila, a svaki gabarit ima svoju cenu.

Na osnovu prethodnih informacija određuje se broj radnika potrebnih da izvrše preseljenje.

Navešćemo Vam neke primere i cena selidbe u Beogradu.

Selidba stana:

  • 25 kvm prizemlje – prizemlje, dobar prilaz, kombi 10 m3, 2 radnika 5000-7000 RSD
  • 25 kvm prizemlje – 3.  sprat bez lifta, dobar prilaz, kombi 10 m3, 4 radnika 8000-12000 RSD
  • 40 kvm prizemlje – prizemlje, loš prilaz, kombi 17 m3, 4 radnika 11000-13000 RSD
  • 40 kvm 4. sprat – 9. sprat, dobar prilaz, teretni lift, kombi 17 m3, 5 radnika 14000-30000 RSD

Ovo je samo par primera i ne može se uzeti za tačan parametar. Ako na selidbi stana 25 kvm imate pianino to će vašu selidbu uvećati i preko 100% ukoliko ga nosimo na osmi sprat bez lifta (a nosili smo).

Svaka selidba je priča za sebe a svaka priča ima kraj.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!