Jeftine selidbe

Jeftine selidbe. Šta to znači uopšte? Kakvu uslugu očekivati? Da li će se uopšte pojaviti na selidbi? Vama možda deluje čudno što postavljamo ovakva pitanja. Pomislićete da loše govorimo o konkurenciji. Verujte nam, takvi nam nisu nikakva konkurencija. Za preko dvadeset godina bavljenja selidbama svašta se videlo. Selili smo i selimo i siromašne i bogate, […]

Jeftine selidbe. Šta to znači uopšte? Kakvu uslugu očekivati? Da li će se uopšte pojaviti na selidbi?

Vama možda deluje čudno što postavljamo ovakva pitanja. Pomislićete da loše govorimo o konkurenciji.

Verujte nam, takvi nam nisu nikakva konkurencija.

Za preko dvadeset godina bavljenja selidbama svašta se videlo. Selili smo i selimo i siromašne i bogate, poznate i nepoznate, stare i mlade… Nikada se nije desilo da smo otkazali prihvaćen posao ili ne daj Bože ne pojavimo se na dogovorenoj selidbi.

Često nas zovu ljudi,koji iz nekog razloga moraju toga dana da napuste stan, sa molbom za pomoć pri selidbi.

Razlog!? Agencija ili prevoznik se uopšte nisu pojavili u dogovoreno vreme. Da, verovali ili ne to se dogadja. Neće čak ni da se jave na telefon kada ih zovete.

I od ovoga ima gore. Pojave se sa neadekvatnim vozilom, radnicima koji se osećaju na alkohol i druge miomirise. Nestručni, ne znaju da nose nameštaj, da ga zaštite, sastave i rastave. Prljavo vozilo u kome će se prevesti vaša omiljena fotelja!? Da li je to usluga koju ste želeli da platite?

Ako je vaš izbor čisto i uredno vozilo sa nasmejanim mladim ljudima, koji znaju šta rade vi ćete sigurno preskočiti takav oglas.

Za razliku od par hiljada dinara možete proći kroz pakao ili zakoračiti u novo sutra na novoj lokaciji.

Za novo sutra i osmeh na licu selite se sa profesionalcima.

Za selidbe i tarnsportom robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Call Now Button