Marčeta-selidbe, selidbe bez stresa!

Za sve klijente koji zakažu selidbu preko naše FB strane pripremili smo iznenađenje: iznajmljivanje kartonskih kutija za potrebe selidbe. Umesto da kupujete nove, koje ćete po selidbi najverovatnije baciti, uštedite koristeći naše visoko-kvalitetne kartonske kutije za pakovanje stvari. Akcija traje do 30. jula 2016. na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zadovoljstvo nam je što 20 […]

Za sve klijente koji zakažu selidbu preko naše FB strane pripremili smo iznenađenje: iznajmljivanje kartonskih kutija za potrebe selidbe. Umesto da kupujete nove, koje ćete po selidbi najverovatnije baciti, uštedite koristeći naše visoko-kvalitetne kartonske kutije za pakovanje stvari. Akcija traje do 30. jula 2016. na teritoriji Beograda i cele Srbije.

Zadovoljstvo nam je što 20 godina delimo sa vama:

  • radost ulaska u novi dom,
  • uzbuđenost prelaska u novi poslovni prostor,
  • sreću pri isporuci transportovane robe.

Hvala na poverenju – Marčeta Selidbe – za selidbe bez stresa.

https://www.facebook.com/selidbemarceta/

Procitajte tekst o prljavim trikovima kojima se sluze pojedinci kako bi vam selidbu naplatili skuplje: http://bit.ly/25JXqT1

Kad samo pomislite koliko imate nameštaja, garderobe, ukrasa, kuhinjskog posuđa, knjiga koje treba spakovati, uhvati vas panika i dođe vam da odustanete od selidbe. I tome ima leka. Tajna je u dobroj pripremi. To je jedini način da se selidba ne pretvori u haos i bespotrebno mučenje. Ipak, ovaj posao nemojte da shvatite olako. Podaci kažu da je za pakovanje stvari iz stana od oko 50 metara kvadratnih potrebno oko mesec dana.

Stvari iz svake prostorije u starom stanu treba da pakujete posebno. Spakovane kutije, kofere i kese iz jedne sobe obeležite tako da u svakom trenutku možete da uočite gde se koja stvar nalazi. Najbolje je da za svaku prostoriju napravite nalepnice u drugoj boji.

Rešite se viška stvari

Najviše vremena tokom selidbe potroši se na pakovanje i raspakivanje, pa ne gubite vreme na stvari koje niste koristili godinama. Selidba je pravo vreme da ih se oslobodite.

Datum selidbe zakažite što ranije – Za selidbe bez stresa

Bilo da se selite sami ili da angažujete agenciju za selidbe, na vreme zakažite termin i precizirajte u sat vreme za prevoz.

Pogledajte i dugoročnu vremensku prognozu, jer su vremenske prilike bitne kako bi selidba prošla bez muke i oštećenja stvari.

Počnite na vreme. Kontaktirajte nas za više informacija, za selidbe bez stresa.

Call Now Button