Marčeta
Marčeta

O nama

Marčeta prevoz robe i selidbe je mali porodični posao koji smo započeli davne 1996. godine u Beogradu. Registrovani smo kao preduzetnička radnja Ana Marčeta PR.

Početak je bio skroman sa polovnim kamionom starim 18 godina, da bi vremenom, našim predanim radom i poštenjem stekli zavidan krug svojih klijenata i proširili vozni park.

selidbe kamionom

selidbe Beograd

Pružamo sve usluge vezane za prevoz robe i selidbe u Beogradu i celoj teritoriji Srbije – pakovanje, prenos, utovar i istovar, rasklapanje i sklapanje nameštaja, prevoz posebnih tereta (sefovi, klaviri…),  itd. Cilj našeg poslovanja su zaokružena ponuda efikasnih i povoljnih usluga i zadovoljni klijenti koji nas biraju za stalne saradnike.

Posebne pogodnosti su predviđene za rad sa firmama. Akcenat stavljamo na rasterećenje klijenta svih briga. Roba koju prevozimo je naša odgovornost. Jako bitan je i utisak koji ostavljamo kod drugih. Prevoznik sa kojim radite je ogledalo i Vaše firme i mora biti na nivou.

Beograd kombi prevozKao brend postojimo već 20 godina i za to vreme nikada nismo zakasnili na posao ili ostavili klijenta na cedilu. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučila nas je mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje.

Već dve decenije uspešno vršimo prevoz robe i dostavu za sledeće kompanije:

S&T Srbija – za Telenor, SBB, MTS Telekom – transport osetljive telekomunikacione opreme, serverskih rack ormana, servera i prateće opreme…
Ivex doo – operacioni stolovi, porođajni stolovi, ultrazvuk uređaji, lampe za operacione sale…
Tri Omega Inženjering – dilatacije za mostove, građevinske skele, komadni građevinski materijal…
Vaterpolo savez Srbije
Akademija lepih umetnosti
Logotrans
Agrovet
Advokatska kancelarija Marković

Za dobrim konjem prašina se diže, a dobar glas daleko se čuje. Povremenim preporukama ljudi iz kompanija i drugih naših klijenata iz dana u dan povećavao se i broj selidbi koje smo radili.

Preselili smo veliki broj naših sugrađana što po Beogradu, što po drugim gradovima Srbije (Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac). Tako su našu uslugu selidbe zatražile i mnoge više ili manje poznate ličnosti kao što su: Aleksandar Šoštar, Jelica Sretenović, Zlata Numanagić, Desimir Stanojević, Gorčin Stojanović, Marko Avramović, Đura Mornar, Gorica Popović, Vesna Rivas…

 

 

 

Beograd selidbe

selidbe Beograd

selidbe Beograd

selidbe beograd

selidbe Beograd selidbe Beograd

 

 

Beograd selidbe

selidbe Beograd