Marčeta selidbe

Na osnovu vaših informacija šaljemo vam besplatnu procenu.

NAŠE USLUGE

Pružamo sve usluge vezane za prevoz robe i selidbe u Beogradu i na celoj teritoriji Srbije. Pakovanje, prenos, utovar i istovar, rasklapanje i sklapanje nameštaja, prevoz posebnih tereta (sefovi, klaviri i slično). Cilj našeg poslovanja je ponuda efikasnih i povoljnih usluga. Naša najveća nagrada su zadovoljni klijenti, koji nas biraju za stalne saradnike.

Posebne pogodnosti predviđene su za rad sa firmama. Akcenat stavljamo na rasterećenje klijenta svih briga. Roba koju prevozimo je naša odgovornost. Jako bitan je i utisak koji ostavljamo na druge. Prevoznik sa kojim radite ogledalo je i vaše firme i mora biti na nivou.

Mi preuzimamo vašu brigu o robi. Naša je obaveza čitava organizacija od preuzimanja do isporuke trećem licu ili u vaš magacin.

Kao preduzeće poslujemo više 25 godina. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučili su nas mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje.

Već više od dve i po decenije uspešno prevozimo i dostavljamo robu za naše klijente:

 • S&T Srbija– za Telenor, SBB, MTS Telekom – transport osetljive telekomunikacione opreme, serverskih rack ormana, servera i prateće opreme…
 • Tri Omega Inženjering– dilatacije za mostove, građevinske skele, komadni građevinski materijal…
 • Vaterpolo savez Srbije
 • Akademija lepih umetnosti
 • Logotrans
 • IVEX d. o. o.medicinska oprema, Resavska ulica
 • AGROVET d. o. o.Žička ulica
 • BERLIGHT d. o. o.Žorža Klemansoa
 • KOMORA OVLAŠĆENIH REVIZORANušićeva
 • CRHOV(centralni registar hartija od vrednosti) Trg republike
 • TAKEDA– farmaceutska kompanija, predstavništvo u Srbiji

NAŠA ISTORIJA

POČECI

Marčeta selidbe i prevoz robe je mali porodični posao koji smo započeli davne 1996. godine u Beogradu. Preduzetnička radnja ‘Ana Marčeta PR’, je simbol pouzdanosti i kvaliteta, i zato je nedavno prešla na novi nivo poslovanja – celokupan rad se od nedavno odvija preko naše nove registrovane firme ‘Uroš Marčeta PR’. Ova promena omogućava da korisnici dobiju još bolju uslugu u skladu sa trendovima današnjice, dok nam dvadesetpetogodišnje iskustvo omogućava da zadržimo ono što nas čini pouzdanim partnerom u poslovanju.

NAŠE VREDNOSTI

Naše poslovanje oduvek odlikuje poštovanje prema klijentima. Iako smo mogli da odaberemo drugačiji put, odlučili smo da uvek budemo pravični i pošteni. Osobe koje smo selili su naši susedi, prijatelji, poslovni partneri. Takođe, našoj misiji i vrednostima priključili su se i oni koji se zalažu za iste ideale, što je dokazalo da se naš posao može raditi ispravno.

Kakav god zadatak da je bio pred nama, uvek smo bili tačni i savesni. Nije bilo bitno da li je reč o prevozu robe ili selidbi. Takav način rada nije mogao da prođe neopaženo i nakon bombardovanja, na preporuku nekih ljudi, angažovala nas je jedna privatna firma. Ta firma se bavila obnovom mostova i sa njima sarađujemo dan-danas. Nema mesta ni ćuprije u Srbiji gde nismo bili i na tim putovanjima prevezli smo hiljade tona različite robe.

KOMERCIJALNI KLIJENTI

Telenor, SBB, MTS Telekom, Tri Omega inženjering, Vaterpolo savez Srbije, Akademija lepih umetnosti, IVEX medicinska oprema i mnogi drugi

KLIJENTI KOJE MOŽDA PREPOZNAJETE

Vaterpolisti Aleksandar Šoštar i Marko Avramović i velika imena našeg glumišta Jelica Sretenović, Zlata Numanagić, Desimir Stanojević, Gorica Popović…

RADIMO MONTAŽU I DEMONTAŽU NAMEŠTAJA

U početku smo samo prevozili robu, ali sa brojem selidbi raslo je naše iskustvo. Sada radimo i montažu i demontažu nameštaja.

Šta kažu korisnici naših usluga

Ovo su samo neki od utisaka naših korisnika.

Povoljne cene - selidba bez stresa:

Radimo non-stop 0-24 - nazovite:

NAŠI KLIJENTI

Neke od kompanija koje su nam ukazale poverenje

Call Now Button