Odnošenje starih stvari

Očistite dom, rasteretite prostor.
Naša usluga odnošenja starih stvari nudi jednostavno rešenje za oslobađanje vašeg zagušenog prostora. Preuzimamo sve, od nameštaja do elektronike, obezbeđujući brzu i sigurnu uslugu. Recikliramo i doniramo, čuvajući okolinu.
Kontaktirajte nas za besplatnu procenu!

Naša ekipa osigurava vrhunsku uslugu odnošenja, radeći brzo i precizno kako bi vaš dom ili kancelarija ostali besprekorno uredni.

Bez obzira da li se radi o velikim predmetima poput ormara i kauča ili manjim elektronskim uređajima, mi dolazimo do vas, vršimo procenu i odnosimo stvari na bezbedan način.

Takođe, nudimo usluge recikliranja i doniranja, omogućavajući vašim starim stvarima novi život kod onih kojima su potrebne.

Zakažite termin već danas i učinite prvi korak ka prostranijem i urednijem životnom prostoru.

Prednosti korišćenja naših usluga za odnošenje starih stvari:

Brza usluga

Pristupačna cena

Fleksibilno vreme

Sigurno odnošenje

Oslobodite prostor!

Ana Bajic

Ja sam odusevljena uslugom! Ispostovan dogovor u potpunosti, momci sposobni, brzi, kulturni i profesionalni, vode racuna da prilikom nosenja ne ostete zidove i podove, kao ni stvari koje nose. Zadovoljstvo je bilo poslovati sa njima!

Jovana Jovanovic

Veoma profesionalni, pedantni i brzi. Sve pohvale! Olaksali svaki stres koji selidba nosi! Preporuka!

Kristina Jovanović

Jako smo zadovoljni kako je protekla selidba, hvala puno na pomoci! Momci koji rade su profesionalni. Dogovor je ispostovan, cena je unapred ustanovljena, nije bilo nikakvih iznenadje ja. Sve preporuke za ovu firmu.

12.000+ odvoza starih stvari za 25+ godina

Česta pitanja i odgovori:

Kako funkcioniše proces odnošenja starih stvari?

Proces je jednostavan. Nakon što nas kontaktirate, dogovaramo termin za dolazak na vašu lokaciju. Naš tim procenjuje obim posla i odmah pristupa odnošenju stvari. Sve što je potrebno od vas jeste da navedete šta treba odneti, a mi se brinemo o ostalom – od demontaže, prenošenja do konačnog odnošenja ili recikliranja.

Šta se dešava sa odnetim stvarima?

Stavljamo veliki naglasak na održivost i odgovorno odlaganje. Stvari koje su još uvek upotrebljive doniramo lokalnim dobrotvornim organizacijama ili ih recikliramo. Nepopravljive ili neupotrebljive predmete odnosimo na specijalizovane deponije, gde se odlažu na ekološki prihvatljiv način.

Kako se određuje cena usluge?

Cena usluge zavisi od više faktora, uključujući količinu i vrstu stvari koje treba odneti, kao i udaljenost do vaše lokacije. Nakon inicijalne procene, koja može biti obavljena telefonom ili lično, pružamo vam detaljan predračun bez skrivenih troškova. Naš cilj je da pružimo transparentnu i pristupačnu uslugu.

Povoljne cene - selidba bez stresa:

Radimo non-stop 0-24 - nazovite:

NAŠI KLIJENTI

Neke od kompanija koje su nam ukazale poverenje

Call Now Button