Pakovanje stvari

 Znamo da je svaki dinar važan. Zato smo uveli uslugu polovne i potpuno besplatne kutije za selidbe. Za više informacija o besplatnim kutijama pozovite nas direktno.

Besplatna procena

Pakovanje stvari

Pored usluga selidbe i transporta robe, pružamo i uslugu pakovanja Vaših stvari. Pre ili prilikom selidbe bez obzira da li je to u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji. Naš tim obučenih radnika će u konsultaciji sa Vama na najbolji način optimizovati pakovanje Vaših stvari i dragocenosti. Sve u cilju zaštite prilikom transporta, kao i radi lakšeg raspakivanja na novoj destinaciji. Ovo se naročito odnosi na sledeće stvari:

Staklo i posuđe,

Slike i umetnine,

Kolekcionarski predmeti,

Stilski i antikvarni nameštaj,

Tehnički uređaji…

Nudimo i induvidualno umotavanje stakla i posuđa, pa zajedničko pakovanje u kartonske kutije. Za nameštaj imamo više rešenja. Od streč folije, preko bubble wrap folije, sve do ćebadi u tovarnom prostoru vozila. To činimo kako bismo obezbedili da Vaše stvari ne budu oštećene u transportu, bilo da je u pitanju kombi ili kamion.

kartonske kutije

Kod nas je moguće kupiti namenske kartonske kutije za pakovanje u više dimenzija. Kako bi cenu vaše selidbe učinili još povoljnijom, Marčeta selidbe pružaju uslugu iznajmljivanja kvalitetnih kartonskih kutija za sve naše klijente. Dovozimo ih potpuno besplatno na vašu adresu bez obzira da li se selite u Beogradu ili nekom drugom mestu. Umesto da kupujete nove kutije, koje ćete nakon selidbe najverovatnije baciti, uštedite iznajmljivanjem kartonskih kutija.

I to nije sve. Mi uvek idemo korak ispred svih. Imamo sluha za tešku situaciju u zemlji. Znamo da je svaki dinar važan. Zato smo uveli uslugu polovne i potpuno besplatne kutije za selidbe. Za više informacija o besplatnim kutijama pozovite nas direktno.

Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje.

Naravno ko želi uvek može kod nas kupiti nove kutije, lepljive trake, folije i sve ostalo potrebno za pakovanje selidbenih stvari.

Marčeta selidbe Beograd, za korak ispred svih!

Kontaktirajte nas za više informacija, preko kontakt forme ili direktno na telefon +381 63 255 960

Radno vreme

00h - 24h,
365 dana u godini!

Adresa

Ana Marčeta PR
MB 61320539
PIB 106503859
Kneza Mihaila 6
11307 Boleč-Beograd