Pakovanje stvari

Znamo da je svaki dinar važan. Zato smo uveli uslugu polovne i potpuno besplatne kutije za selidbe. Slobodno nam se obratite kako biste saznali više o kutijama za selidbe.

Pakovanje stvari

Pored usluga selidbe i transporta robe, pružamo i stručnu uslugu pakovanja vaših stvari pre ili prilikom selidbe, bez obzira na to da li ste u Beogradu ili nekom drugom mestu u Srbiji. Naš tim obučenih radnika će u konsultaciji sa vama na najbolji način organizovati pakovanje vaših stvari i dragocenosti. Sve ovo činimo da bi vaše stvari bile bezbedne i zaštićene prilikom prevoza, kao i da biste se lakše raspakovali na novoj lokaciji. Ova usluga je posebno važna za:

  • staklo i posuđe
  • slike i umetnine,
  • kolekcionarske predmete,
  • stilski i antikvarni nameštaj,
  • tehničke uređaje…

Pored samog pakovanja, nudimo i individualno umotavanje stakla i posuđa, pa zajedničko pakovanje u kartonske kutije. Za nameštaj imamo više rešenja. Od streč folije, preko babl vrep folije, sve do ćebadi u tovarnom prostoru vozila. Na ovaj način će vaše stvari biti bezbedne i u kombiju i u kamionu.

Kartonske kutije

Kod nas je moguće kupiti namenske kartonske kutije za pakovanje u više dimenzija. Kako bi cenu vaše selidbe učinile još povoljnijom, Marčeta selidbe pružaju uslugu iznajmljivanja kvalitetnih kartonskih kutija za sve klijente. Dovozimo ih potpuno besplatno na vašu adresu gde god da se nalazite. Umesto da kupujete nove kutije, koje ćete nakon selidbe najverovatnije baciti, uštedite tako što ćete iznajmiti polovne kutije.

I to nije sve: uvek idemo korak ispred svih, imamo sluha za tešku situaciju u zemlji, znamo da je svaki dinar važan. Zato smo uveli uslugu polovne i potpuno besplatne kutije za selidbe. Pozovite nas da biste dobili više informacija o besplatnim kutijama.

Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za svoje preseljenje.

Naravno, ko želi, kod nas uvek može kupiti nove kutije, lepljive trake, folije i sve ostalo potrebno za pakovanje stvari.

Marčeta selidbe Beograd, za korak ispred svih!

Kontaktirajte s nama za više informacija, preko kontakt forme ili direktno na telefon +381 63 255 960.

Call Now Button