Marčeta
Marčeta

Pakovanje

kartonske kutije za selidbe

Pored usluga selidbe i transporta, pružamo i usluge pakovanja Vaših stvari pre ili prilikom selidbe bez obzira da li je to u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji. Naš tim obučenih radnika će u konsultaciji sa Vama na najbolji način optimizovati pakovanje Vaših stvari u cilju zaštite prilikom transporta, kao i radi lakšeg raspakivanja na novoj destinaciji. Ovo se naročito odnosi na sledeće stvari:

pakovanje kartonske kutije prevoz BeogradNudimo i induvidualno umotavanje stakla i posuđa pa zajedničko pakovanje u kartonske kutije. Za nameštaj imamo više rešenja, od streč folije, preko bubble wrap folije, sve do ćebadi u tovarnom prostoru vozila, kako bi smo obezbedili da Vaše stvari ne budu oštećene u transportu.

Marceta-selidbe Beograd pakovanje

Kartonske kutije za selidbu

Kod nas je moguće kupiti namenske kartonske kutije za pakovanje u više dimenzija. Kako bi cenu vaše selidbe učinili još povoljnijom, Marčeta selidbe pružaju uslugu iznajmljivanja kvalitetnih kartonskih kutija za sve naše klijente. Dovozimo ih potpuno besplatno na vašu adresu bez obzira da li se selite u Beogradu ili nekom drugom mestu. Umesto da kupujete nove, koje ćete po selidbi najverovatnije baciti, uštedite iznajmljivanjem.

I to nije sve. Mi uvek idemo korak ispred svih. Imamo sluha za tešku situaciju u zemlji. Znamo da je svaki dinar važan. Zato smo uveli  uslugu polovne i potpuno besplatne kutije za selidbu.

Da, dobro ste pročitali. Potpuno BESPLATNE kutije za potrebe selidbe sa BESPLATNIM prevozom na vašu adresu.

Nema nikakvih uslova, dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje. Pozovite ili pošaljite poruku, email…

Dobićete potpuno BESPLATNU procenu selidbe, i ako Vam odgovara cena BINGO! Osvojili ste pravo na BESPLATNE kutije za pakovanje Vaših stvari a mi još jednog zadovoljnog klijenta!

Naravno ko želi uvek može kod nas kupiti nove kutije, lepljive trake, folije i sve ostalo potrebno za pakovanje selidbenih stvari.

Marčeta-selidbe Beograd za korak ispred svih!

pravilno nošenje nameštajakutije za pakovanje selidbenih stvariselidba vračar kombijembeogradska selidba kombijemselidba Beogradselidbe prevoz Beograd