Priprema za Selidbu Kuće ili Stana

Adekvatna priprema selidbe rezultovaće uštedom vašeg vremena, novca i energije. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga selidbi i transporta, za Vas smo izdvojili nekoliko saveta koji će pripremnu fazu preseljenja učiniti značajno lakšom – priprema za selidbu kuće ili stana. Na samom početku, prođite kroz stan i pažljivo se osvrnite na svoje stvari i nameštaj. Procenite […]

Adekvatna priprema selidbe rezultovaće uštedom vašeg vremena, novca i energije. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga selidbi i transporta, za Vas smo izdvojili nekoliko saveta koji će pripremnu fazu preseljenja učiniti značajno lakšom – priprema za selidbu kuće ili stana.

Na samom početku, prođite kroz stan i pažljivo se osvrnite na svoje stvari i nameštaj. Procenite da li je možda baš sada vreme da se neki komad nameštaja zameni novim koji bi se bolje uklopio u vaš budući dom. Dobro razmislite da li je nešto od stvari iz vašeg stana potrebno izbaciti, pokloniti, prodati ili možda preneti na drugu lokaciju poput vikendice.

Primera radi, u praksi se često događa da naši klijenti prilikom preseljenja bacaju stare dušeke i zamenjuju ih novim. S obzirom na to da su dušeci glomazni, komplikovani za pakovanje i zaštitu od prašine, selidba može predstavljati pravo vreme za kupovinu novih.Prilikom pripreme za selidbu, verovatno ćete uočiti stvari i nameštaj koji toliko dugo posedujete da je njihova vrednost za vas tokom vremena postala sentimentalna. Često se dešava da je teško rastati se od takvih stvari. Međutim, nakon transporta na novu lokaciju, često se dešava da ljudi na kraju shvate kako za neke od tih stvari ipak nema mesta u novom domu. Iz tog razloga, osnovna ideja pripreme za selidbu jeste razmišljanje o ovakvim i sličnim situacijama unapred.

Kada ste napravili konačan odabir stvari i nameštaja koje želite da spakujete i preselite na novu adresu, pokušajte da za njih unapred pronađete mesto. Pre nego što selidba i zvanično počne, napravite plan gde bi nameštaj koji preseljavate trebao da stoji u novom stanu. Prilikom planiranja rasporeda koristite metar. Premerite tesne prostore i kabasti nameštaj kako bi u konačnoj fazi razmeštanja sve leglo na svoje mesto. Na ovaj način ćete izbeći haos koji nastaje gomilanjem raznih predmeta u procesu useljenja. Ovakav kreativan pristup učiniće enterijer novog stana plodom vašeg plana, a samim tim i udobnijim mestom za život.

Priprema za selidbu 

Tokom priprema za selidbu, imajte u vidu da je poželjno imati otvoren pristup kamionu ili kombiju, pa se preporučuje pristup što bliži ulazima na staroj i novoj adresi. Stoga, pokušajte da unapred obezbedite adekvatno parking mesto za transportno vozilo. Kako biste izbegli gužve i saobraćajne špiceve, možete razmišljati o sprovođenju selidbe tokom večernjih časova ili nedeljom.

Uvek je otvorena mogućnost da nas kontakirate radi konsultacija. Mi ćemo za vrlo kratko vreme izaći na teren potpuno besplatno i pružiti vam stručnu procenu i smernice.

U odnosu na količinu i vrstu stvari koje prenosite, potrebno je da obezbedite dovoljnu količinu kutija i materijala za pakovanje (lepljiva traka, streč folija, bubble folija, džakovi…). Za garderobu i posteljinu, kao jeftino rešenje, mogu vam poslužiti i jače kese za smeće.

Marčeta selidbe i transport omogućava vam brzu i jednostavnu nabavku materijala za pakovanje po najpovoljnijim cenama. Sve što vam je potrebno isporučujemo na traženu adresu, obeleženo i spremno za upotrebu. Takođe, od nas možete iznajmiti i čvrste kutije specijalno projektovane za potrebe selidbe. Nakon završene upotrebe i raspakivanja, bez dodatne naplate preuzimamo kutije natrag sa vaše adrese.

Priprema je često najzanemarenija faza procesa selidbe. Ukoliko je sprovedete planski i strpljivo, ona će vaše preseljenje učiniti značajno efikasnijim i bržim.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Call Now Button