Kovid19 i selidbe

by | Dec 11, 2020 | saveti

Povodom situacije sa epidemijom korona virusa, Marčeta-selidbe Vam nudi par saveta u svrhu zaštite od infekcije istim – Kovid19 i selidbe.

Vidjeno već na stotinama selidbi. Uvek je neko tu od prijatelja, rodjaka ili komšija da pomogne. Apsolutno pomoć nam nije potrebna. Ni fizička, ni savetodavna. Samo se pravi nepotrebna gužva i povećava eventualna mogućnost  zaraze virusom.

Za početak prilikom selidbe dovoljno je da samo jedna osoba bude prisutna. Može to da bude i komšija koji je upućen u detalje  vašeg preseljenja. Kako smo jedna od retkih registrovanih firmi koje se bave selidbama, možete bitni mirni. Možete nam poveriti vaše stvari i dati nam instrukcije gde i kako preneti nameštaj i kako ga rasporediti. Za to vreme možete  uzivati sa porodicom i prijateljima.

Ako imate mogućnost dezinfekcije nameštaja bilo bi dobro uraditi. To možemo i mi umesto Vas. Prebrisati dezinfekcionim sredstvom  ili isprskati stvari koje selite. Pošto se nameštaj inače zaštićuje streč folijom, po prenošenju istog on po skidanju  folije  ostaje dezinfikovan i bezbedan za upotrebu.

Sa naše strane mi obezbedjujemo radnike maskama za jednokratnu upotrebu i rukavicama koje se redovno sterilišu. Naravno i vozila  se peru preporučenim sredstvima za dezinfekciju. Opreza nikada dosta. Redovno pratimo situaciju i savete nadležnih. U svakom trenutku imamo komunikaciju sa klijentima koji su  koristili naše usluge do tri nedelje unazad. Ukoliko se pojavi infekcija kod njih ili nas obaveštavamo sve sa kojima smo bili u  kontaktu. Ekipa koja je bila u kontaktu odmah ide u samoizolaciju od dve nedelje.

Ovaj sistem za sada radi odlično. Informacije se pravovremeno prosledjuju i sve ide svojim tokom. Selidbe se obavljaju po svom  ustaljenom procesu. Samo zajedničkim radom možemo izbeći KOVID19 i bezbedno Vas preseliti na novu lokaciju.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!