Selidba Stari grad Beograd

by | Feb 23, 2021 | saveti

U našoj ponudi selidbe i prevoz robe svoje mesto ima i gradska opština Stari grad. Danjašnji naziv je dobila 1957. godine. Nastala je spajanjem opština Stari grad, Skadarlije i dela Terazija.

Veliki broj znamenitosti Beograda se nalazi na ovoj opštini. Beogradska tvrdjava, Kalemegdan, Terazije, Dorćol, Trg republike, Skadarlija, Kosančićev venac itd…

Ova gradska opština je jedna od najzahtevnijih po pitanju organizacije selidbe. Jednosmerne ulice i nedostatak parkinga su noćna mora. To nije vaš problem.

Marčeta-selidbe Beograd može organizovati za Vas selidbu po sistemu ključ u ruke ili samo prevoz nameštaja. Sami određujete koju uslugu želite i na osnovu toga koliki je budzet potreban za vašu selidbu.

Klijentima predlažemo da selidbu obavimo u dane vikenda. Saobraćaj  je manjeg inteziteta a ima i više slobodnih parking mesta. Na Vaš zahtev naravno to možemo uraditi i radnim danom.

Trudimo se da optimizujemo sve faze vašeg preseljenja. Od kutija za selidbe, preko pakovanja do samog saveta. Uvek Vama na raspolaganju.

U novi početak i lepše sutra sa Marčeta-selidbe Beograd!