Marčeta
Marčeta

Selidbe Beograd opština Palilula

Opština Palilula je po površini koju zauzima najveća Beogradska opština. Prostire se na obe strane Dunava povezane Pančevačkim mostom sa jedne strane, a od skoro i Pupinovim mostom sa Zemunske strane što umnogome olakšava transport prilikom selidbe sa leve obale Dunava.

Selidbe Palilula obuvataju veliki broj naselja sa leve obale Dunava a to su: Krnjača, Borča, Crvenka, Ovča, Kovilovo,Preliv, Padinska Skela, Dunavac, Jabučki Rit, Glogonjski Rit, Besni Fok i Vrbovski. Marčeta-selidbe Beograd već dve decenije vrši selidbe na teritoriji grada Beograda i jako dobro su nam poznata sva ova navedena naselja. Poznajemo skoro svaku ulicu u ovim naseljima ali se ne odričemo korišćenja GPS navigacije i naravno nezaobilazni Google map koji je najkorišteniji u potragama za novonastalim ulicama.

Marčeta-selidbe Beograd će učiniti Vašu selidbu lepim dogadjajem kojeg ćete se rado sećati. Sa nama selidba neće biti stres nego novi početak u novom razdoblju vašeg života. Mlada, vredna i pedantna ekipa sigurno će izmamiti osmeh sa vašeg lica.

Bez obzira gde se selite sa Palilule ili na Palilulu, Marčeta-selidbe sa svojim timom će obaviti profesionalno sve segmente selidbe. Od kutija za pakovanje, samog pakovanja, demontaže i montaže nameštaja, zaštite streč folijama i ostalim sredstvima do unošenja i iznošenja nameštaja. Uvek se možete osloniti na nas. Da li Vam je potrebna kompletna selidba ili samo savet pozovite nas bez ustručavanja.

Srećan novi početak u novom domu!

Marčeta-selidbe Beograd

selidba kombi karaburmazaštita streč folijomselidbe Beograd opština Palilula