Selidbe Palilula Beograd

by | Dec 26, 2018 | saveti

Opština Palilula je po površini koju zauzima najveća Beogradska opština. Prostire se na obe strane Dunava. Povezane  Pančevačkim mostom sa jedne strane, a od skoro i Pupinovim mostom sa Zemunske umnogome olakšava transport prilikom selidbe sa leve obale Dunava.

Selidbe Palilula obuvataju veliki broj naselja sa leve obale Dunava.  Krnjača, Borča, Crvenka, Ovča, Kovilovo,Preliv, Padinska Skela, Dunavac, Jabučki Rit, Glogonjski Rit, Besni Fok i Vrbovski su naselja Palilule. Marčeta-selidbe Beograd već dve decenije vrši selidbe na teritoriji grada Beograda i jako dobro su nam poznata sva ova navedena naselja. Poznajemo skoro svaku ulicu u ovim naseljima. Ne odričemo korišćenja GPS navigacije i naravno nezaobilazni Google map koji je najkorišteniji u potragama za novonastalim ulicama.

Marčeta-selidbe Beograd će učiniti Vašu selidbu lepim dogadjajem kojeg ćete se rado sećati. Sa nama selidba neće biti stres nego novi početak u novom razdoblju vašeg života. Mlada, vredna i pedantna ekipa sigurno će izmamiti osmeh sa vašeg lica.

Profesionalne selidbe

Bez obzira gde se selite sa Palilule ili na Palilulu, Marčeta-selidbe sa svojim timom će obaviti profesionalno sve segmente selidbe. Od kutija za pakovanje, samog pakovanja, demontaže i montaže nameštaja, zaštite streč folijama i ostalim sredstvima do unošenja i iznošenja nameštaja. Uvek se možete osloniti na nas. Da li Vam je potrebna kompletna selidba ili samo savet pozovite nas bez ustručavanja.

Selidbe Beograd opština Palilula sa nama je jedno lepo iskustvo.

Srećan novi početak u novom domu!

Marčeta-selidbe Beograd