Selidbe Mladenovac

by | Oct 14, 2020 | saveti

Selidbe Mladenovac

Na manje od pedeset kilometara od Beograda nalazi se ovaj lepi3, ušukani gradić. Smešten u blizini Planine Kosmaj i na pravcu ruže vetrova idealan je za život.

Mladenovac nije samo Beogradska opština. To je potpuno uredjen grad. Poslednjih par godina primetan je porast broja selibi ka Mladenovcu.

Veliki broj uredjenih sela u okolini jako su privlačna za život. Infra struktura je kompletna. Naravno nije savršena ali postoji. Škole, bioskopi,ambulante, apoteke, super marketi, pošte, banke. Sve je dostupno i na dohvat ruke. Tempo zivota je sporiji nego u Beogradu.To je jedna od stvari koje sve više privlače ljude.

Mladenovac

FOTO: www.tob.rs

Veliki broj stanovnika koji žive u Mladenovcu rade u Beogradu. Da li gradskim prevozom ili sopstvenim Vi ste u Beogradu za 45 minuta. Iz mnogo bližih naselja putuje se mnogo duže.

Naravno i niža cena kvadrata igra bitnu odluku u vezi selidbe.

Bez obzira da li se selite iz Mladenovca ili u Mladenovac tu smo. Marčeta selidbe će optimizovati sve elemente vašeg preseljenja. Našim angažovanjem prestaje svaka vaša briga oko selidbe. Naš stručni tim će rastaviti i sastaviti vaš nameštaj. Spakovaćemo vaše stvari i pažljivo ih prevestina novu destinaciju. Selidbe Mladenovac bez stresa!

 

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!