Selidbe Novi Beograd

by | Dec 26, 2019 | saveti

Kada smo počeli da radimo selidbe Novi Beograd  pre dvadeset i tri godine, mogli ste prići skoro svakoj zgradi velikim kamionom.

Danas je to sasvim druga priča. I pored širokih bulevara i ogromnih parkinga čak i kombi vozilo jedva prolazi.

Naravno to za nas nije problem. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj selidbi baš na Novom Beogradu doprinelo je da danas budemo medju najkvalitetnijim preduzećima po pitanju selidbi. Gotovo da ne postoji ulica i zgrada iz koje i u koje smo nekoga preselili.

Cene kvadrata u poslednjih par godina vrtoglavo rastu. Iz dana u dan niču nove pametne zgrade ali postoje i one starije gde je cena nešto niža. Ima stanova za svačiji džep. Takođe automobila je svakim danom sve više a mesta na parkinzima gotova da nema. Poželjno je kupiti parking mesto ili garažu ukolko se selite na Novi Beograd. Šoping molovi, tržni centri,sportski tereni, biskopi, restorani, splavovi itd…Ako volite brz i moderan način života, onda je ovo pravi raj za Vas.

Veliki broj zgrada u ovom delu Beograda ima teretne liftove što znatno olakšava selidbu stana sa visokih spratova. Zadnjih par godina dosta teretnih liftova je sredjeno, ali se ipak dešavaju kvarovi. Sa nama to nećete ni osetiti. Vrlo brzo se reorganizujemo i eliminišemo nastalu komplikaciju.

Naravno postoje i zgrade potpuno bez liftova, ali to nije vaša briga.

Da li se useljavate ili iseljavate vaše stvari će stići na zadato mesto. Selidbe Novi Beograd – sa nama nije stres već novi početak.

Moramo da spomenemo i sve veći broj preduzeća koja dolaze u ovaj deo grada. To je potpuno razumljivo jer je Novi Beograd po pitanju infra-strukture najpoželjniji. Veliki broj poslovnih zgrada svedoči o svakodnevnom razvitku ove opštine.

Mnoge strane kompanije su našle svoje mesto u ovom kraju grada. Blizina auto-puta i aerodroma su najveći aduti Novog Beograda. Infra-struktura saobraćajnica ne zaostaje za evropskim metropolama.

Većina svetskih poznatih kompanija imaju svoja predstavništva baš na Novom Beogradu. Neke od njih smo naravno i mi preselili i nastavili dalje da saradjujemo na nekim drugim poljima

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!