Selidbe Zemun

by | Jul 27, 2020 | saveti

Nekada zaseban grad. Prvi put u sastavu beogradskih opština je od 1934. godine. 2004.godine od dela opštine Zemun formirana je nova gradska opština Surčin.

Ovo je velika opština. Pripadaju joj velika prigradska naselja. To su Batajnica, Zemun Polje, Ugrinovci, Nova Galenika, kao i mesne zajednice blok 9a blok 11c.

Selidbe Zemun su oduvek na našem meniju usluga. U samom Zemunu postoji veliki broj starih zgrada. Neke su bez lifta ili sa starim gotovo dotrajalim.To za nas nije prepreka. Sa svojim mladim timom izvršavamo i najsložnije poslove. Bez obzira da li je peti, šesti, sedmi sprat bez lifta imamo rešenje.

Optimizovaćemo sve aspekte vaše selidbe. Od kutija, pakovanja, demontaže do nameštenog stana. Prepustite savteret organizacije selidbe nama.
Poslednjih godina niču kompletna nova naselja u srcu Zemuna. Nove moderne zgrade sa svojim parkingom. To i nama puno olakšava samo izvodjenje preseljenja.

Selidbe Zemun nikad nisu bile problem.

Ako želite da pobegnete od urbanog i brzog života tu su Batajnica, Ugrinovci i Zemun Polje. U ovim naseljima Vas čeka miran i lep život. Bez ogromnih svakodnevnih gužvi na ulicama i brzog gradskog života. Infrastruktura je razvijena. Imate sve potrebno za normalan život. Pošte, apoteke, lekarske ordinacije, obdaništa, škole i sve ostalo.

Marčeta-selidbe Beograd će rado biti Vaš partner ukoliko se selite u neko od ovih naselja. Obavili smo na desetine selidbi ka ovim destinacijama. Naravno i iz njih ka drugim mestima i gradovima. Podelićemo naša iskustva sa vama.

Moguće su razne vrste plaćanja usluge.  Penzionerima odobravamo odloženo plaćanje čekovima. Dajemo posebne popuste majkama sa decom, humanitarnim organizacijama i slično – slobodno pitajte!

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!