Selidbe

Bez obzira da li je u pitanju selidba stana ili poslovnog prostora. Da li je to u Beogradu, Srbiji ili preko granice, naši radnici će organizovati i sprovesti sve faze selidbe.

Besplatna procena

SELIDBE

Kaže se da su selidbe treća najstresnija stvar koju radite u životu. Mi smo tu da opovrgnemo to i da Vam pružimo svu potrebnu pomoć za selidbe i transport. Bez obzira da li je u pitanju selidba stana ili poslovnog prostora. Da li je to u Beogradu, Srbiji ili preko granice, naši radnici će organizovati i sprovesti sve faze selidbe. Pakovanje, utovar i istovar, prevoz, raspakivanje, rasklapanje i sklapanje nameštaja su  usluge koje pružamo.Kod nas možete skladištiti vaše stvari na kraći ili duži rok. U slučaju da je prostor u koji se selite manji od prethodnog vaše stvari su naša briga. Prilagođavamo nivo selidbe Vašim potrebama (selidbe transport Beograd).

Posedujemo vozila u raznim veličinama, od  pikapa, velikog  kombija do teretnog kamiona. Broj angažovanih radnika može varirati prema Vašem budžetu. Vi birate kakvu uslugu hoćete. Kakav god da je pristup lokaciji (tesne ulice i prolazi, nedostatak lifta…) ne brinite. Naši koordinatori imaju iskustva i razrađene procedure za svaku situaciju.

Posedujemo specijalnu opremu za selidbe. Ona uključuje trake za manuelni prenos kabastog nameštaja, kolica za stepenice, paletni viljuškar, niz manjih i većih kolica za transport. Tu je alat za montažu i demontažu nameštaja. Veliki izbor sredstava za zaštitu od oštećenja i slično.

Posebnu pažnju obraćamo na očuvanje Vaših stvari i bezbednost pri transportu. Redosled ređanja i nošenja je bitan kako bismo maksimalno optimizovali vreme selidbe. To i Vama omogućava lako snalaženje prilikom razmeštanja u novom stanu ili poslovnom prostoru.

Marčeta selidbe i prevoz robe ima posebno bogato iskustvo sa selidbom firmi. Od procene do kartonskih kutija za pakovanje i samog pakovanja.  Po dogovoru, selidbe obavljamo vikendom ili noću. Pružamo i usluge montaže i demontaže računara, servera, i druge tehničke i mrežne opreme.

KOMBI SELIDBE BEOGRAD

Najjednostavnije, najsigurnije i najbrže! Kombi selidbe za Beograd postaju jedina opcija. Saobraćajni špic postaje sve duži, a gužve sve veće, pa selidbe kombijem predstavljaju najbolje i najpovoljnije rešenje.

Zbog male nosivosti, a  velikog gabarita, kombi je idealan kako za selidbe, tako i za prevoz robe. Klizna bočna vrata olakšavaju utovar i istovar na prometnim saobraćajnicama ili lošim prilazima. Vozilo ujedno štiti i radnike angažovane za utovar i istovar stvari i robe. Naša kombi vozila su poslednje generacije. To vam garantuje da će se vaše stvari prevoziti u odličnim uslovima i bezbedno stići na zadatu lokaciju.

Za bezbedan i brz prevoz vaših stvari u toku  selidbe potrebno je dobro poznavanje grada. I pored dobrog poznavanja Beograda ipak koristimo i GPS navigaciju, kao i nezaobilazni Google maps. Beograd se brzo širi i niču nove ulice u novim naseljima. Tada naše poverenje dajemo navigaciji koja nas i vaše stvari dovodi do konačne destinacije.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Moguće su razne vrste plaćanja usluge.  Penzionerima odobravamo odloženo plaćanje čekovima. Dajemo posebne popuste majkama sa decom, humanitarnim organizacijama i slično – slobodno pitajte!

Radno vreme

00h - 24h,
365 dana u godini!

Adresa

Ana Marčeta PR
MB 61320539
PIB 106503859
Kneza Mihaila 6
11307 Boleč-Beograd