Selidbe Zvezdara Beograd

Selidbe Zvezdara nekoliko godina unazad, ima veliki porast izgradnje novih stambenih i poslovnih objekata. U tome prednjače naselja popout Malog Mokrog Luga, Mirijeva i delova Kaluđerice koji pripadaju ovoj opštini. Neki delovi ove opštine imaju malo lošiju infrastrukturu pa shodno tome i cene kvadrata su niže. To ne treba da bude vaša prepreka za selidbu […]

Selidbe Zvezdara nekoliko godina unazad, ima veliki porast izgradnje novih stambenih i poslovnih objekata. U tome prednjače naselja popout Malog Mokrog Luga, Mirijeva i delova Kaluđerice koji pripadaju ovoj opštini.

Neki delovi ove opštine imaju malo lošiju infrastrukturu pa shodno tome i cene kvadrata su niže. To ne treba da bude vaša prepreka za selidbu na Zvezdaru. Svakoga dana, malo po malo sredjuju se ulice a vaša nekretnina dobijaće na ceni.

Obdaništa, škole, banke, pošte, apoteke i svi trgovinski lanci i sve ostalo potrebno za život u današnjem vremenu imate na Zvezdari. Nema potrebe probijati se kroz nesnosne gužve u drugi deo grada da bi otišli u pozorište ili šoping centar.

Niže cene kvadrata i sama blizina grada opredeljuju sve veći broj naših sugradjana za selidbu ka ovim destinacijama. Malo lošija infrastruktura u ovim naseljima je naša briga, tako da izbor vozila za selidbu prepustite nama. Odlično znamo kakve su ulice. Shodno tome se donosi odluka da li kombi ili kamion angažovati za Vašu selidbu. Da li Vam treba prevoz jedne stvari ili kompletna selidba naš stručni tim Marčeta-selidbe je tu za Vas. Na raspolaganju smo Vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Selidbe Konjarnik takodje pripadaju opštini Zvezdara. Mi poznajemo svaki ćošak, ulicu i zgradu pa Vaša selidba u našoj izvedbi neće imati zastoja. Posedujemo sve alate i opremu koja je potrebna za uspešno izvršavanje jedne selidbe. Od selidbe sefova, pianina i drugih teških stvari, do običnih selidbi i prevoza robe. Marčeta-selidbe će svojim iskustvom i znanjem učiniti sve da Vam preseljenje bude samo još jedna lepa uspomena u životu.

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti sve potrebno za pakovanje jednog stana ili preduzeća. Ako želite i imate mogućnosti mi  možemo spakovati vaše stvari umesto Vas i pripremiti sve za bezbedno preseljenje.

Od kartonskih kutija raznih veličina, streč folije, air bubble folije, lepljivih traka do besplatnih saveta za selidbu.

Sve to možeti dobiti na jednom mestu. Dvadeset pet godina iskustva u ovoj branši.

Da li Vam treba prevoz jedne stvari ili kompletna selidba naš stručni tim Marčeta-selidbe je tu za Vas. Na raspolaganju smo Vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Call Now Button