Selidba u Zemun: pun pogodak za ljubitelje tradicije

Nekada zaseban grad, Zemun je prvi put postao deo beogradskih opština 1934. godine. Kasnije, 2004. godine, deo opštine Zemun je izdvojen formiranjem nove gradske opštine Surčin. Logično, selidbe u Zemun su postale popularne jer je praktično Zemun deo Beograda. Zemun je obuhvata veliko područje sa prigradskim naseljima kao što su Batajnica, Zemun Polje, Ugrinovci i […]
Selidbe Zemun

Nekada zaseban grad, Zemun je prvi put postao deo beogradskih opština 1934. godine. Kasnije, 2004. godine, deo opštine Zemun je izdvojen formiranjem nove gradske opštine Surčin. Logično, selidbe u Zemun su postale popularne jer je praktično Zemun deo Beograda.

Zemun je obuhvata veliko područje sa prigradskim naseljima kao što su Batajnica, Zemun Polje, Ugrinovci i Nova Galenika, kao i mesne zajednice blok 9a i blok 11c.

Selidba u Zemun – iskustvo pobeđuje probleme!

Kada je reč o selidbama u Zemunu, Marčeta Selidbe imaju bogato iskustvo. U samom Zemunu se nalazi veliki broj starih zgrada, neke od kojih nemaju lift ili su u lošem stanju. Međutim, naš mladi tim uspešno obavlja i najizazovnije zadatke. Bez obzira da li se radi o petom, šestom ili sedmom spratu bez lifta, mi imamo rešenje.

Mi ćemo optimizovati sve aspekte vaše selidbe, od kutija i pakovanja do demontaže nameštaja i nameštanja u novi stan. Prepustite nam teret organizacije selidbe.

Poslednjih godina, u srcu Zemuna niču nova naselja sa modernim zgradama i sopstvenim parkingom, što dodatno olakšava proces selidbe.

Izazovi selidbe u Zemunu su dobro poznati, posebno zbog gustog saobraćaja i nedostatka parking prostora. Međutim, Marčeta Selidbe su vešti u rešavanju ovih problema. Naši vozači su upoznati sa specifičnostima ovog područja i spretno manevrišu kroz uske ulice i parkiraju u skladu sa propisima.

Bez obzira na izazove koje Zemun može postaviti, možete se osloniti na nas da se brinemo o svim logističkim detaljima kako biste imali selidbu bez stresa.

Naša posvećena ekipa će biti tu da vam pruži stručne savete i podršku tokom celog procesa selidbe. Bez obzira na to da li vam je potrebna pomoć oko pakovanja, demontaže nameštaja ili organizacije rasporeda u novom domu, možete računati na nas da vam pružimo sveobuhvatnu podršku.

Vaša selidba u Zemunu može biti glatka i bezbrižna uz Marčeta Selidbe. Naša iskusna ekipa će se pobrinuti da sve faze preseljenja budu pažljivo organizovane i da vaše stvari stignu na odredište sigurno i bez oštećenja. Uz našu stručnost i posvećenost, možete se opustiti i prepustiti nam brigu o vašoj selidbi u Zemunu.

Selidbe Zemun nikada nisu bile problem za nas.

Pogled iz vazduha na Zemun

Selidba u naselja oko Zemuna

Ako želite da pobegnete od urbanog i brzog života, tu su Batajnica, Ugrinovci i Zemun Polje. U ovim naseljima vas očekuje miran i lep život, daleko od velikih gužvi i brzog gradskog života. Infrastruktura je dobro razvijena, pružajući vam sve što vam je potrebno za normalan život, uključujući pošte, apoteke, lekarske ordinacije, obdaništa i škole.

Marčeta Selidbe će rado biti vaš partner ako se selite u neko od ovih naselja. Imamo bogato iskustvo sa desetinama selidbi ka ovim destinacijama, kao i iz njih ka drugim mestima i gradovima. Podelićemo naše iskustvo sa vama.

Prihvatamo različite vrste plaćanja za naše usluge. Penzionerima nudimo mogućnost odloženog plaćanja čekovima. Takođe, pružamo posebne popuste majkama sa decom, humanitarnim organizacijama i slično – slobodno nas pitajte!

Call Now Button