Selidbe

Bez obzira na to da li je u pitanju selidba stana ili poslovnog prostora, da li je u Beogradu, Srbiji ili preko granice, naši radnici će organizovati i sprovesti sve faze selidbe, a vi ćete kroz taj proces proći uz minimalni stres.
Često se može čuti da su selidbe pri vrhu najstresnijih životnih događaja. Mi smo tu da opovrgnemo tu tvrdnju i da vam pružimo svu potrebnu pomoć za selidbe i transport. Svejedno je da li treba preseliti stan, poslovni prostor, da li je to u Beogradu, bilo gde u Srbiji ili čak van granica naše zemlje. Naši radnici će vam pomoći u svim fazama: pakovanju, utovaru i istovaru, prevozu, raspakivanju, rasklapanju i sklapanju nameštaja. Kod nas možete skladištiti svoje stvari na kraći ili duži rok. U slučaju da je prostor u koji se selite manji od prethodnog, vaše stvari su naša briga. Prilagođavamo svaku selidbu vašim potrebama.

Posedujemo vozila u raznim veličinama, od pikapa, velikog kombija do teretnog kamiona. Broj angažovanih radnika može se prilagoditi vašem budžetu, jer sami birate kakvu uslugu želite. Kakav god da je pristup lokaciji (tesne ulice i prolazi, nedostatak lifa i slično), nema potrebe za brigu jer naši koordinatori imaju iskustva i razrađene procedure za svaku situaciju.

Posedujemo specijalnu opremu za selidbe. Ona uključuje trake za manuelni prenos kabastog nameštaja, kolica za stepenice, paletni viljuškar, niz manjih i većih kolica za transport. Tu je alat za montažu i demontažu nameštaja, kao i veliki izbor sredstava za zaštitu od oštećenja.

Posebnu pažnju obraćamo na očuvanje vaših stvari i bezbednost prilikom transporta. Redosled ređanja i nošenja je bitan kako bismo maksimalno skratili vreme selidbe. To i vama omogućava da se lako snađete prilikom razmeštanja u novom stanu ili poslovnom prostoru.

Marčeta selidbe i prevoz robe ima posebno bogato iskustvo sa selidbom firmi. To obuhvata sve od procene do kartonskih kutija za pakovanje i samog pakovanja. Po dogovoru, selidbe se mogu odvijati vikendom ili noću. Pružamo i usluge montaže i demontaže računara, servera, i druge tehničke i mrežne opreme.

KOMBI SELIDBE BEOGRAD

Najjednostavnije, najsigurnije i najbrže! Kombi selidbe za Beograd postaju jedina opcija. Saobraćajni špic postaje sve duži, a gužve sve veće, pa selidbe kombijem predstavljaju najbolje i najpovoljnije rešenje.

Zbog male nosivosti, a velikog gabarita, kombi je idealan, kako za selidbe, tako i za prevoz robe. Klizna bočna vrata olakšavaju utovar i istovar na prometnim saobraćajnicama ili lošim prilazima. Vozilo ujedno štiti i radnike angažovane za utovar i istovar stvari i robe. Naša kombi vozila su vozila poslednje generacije. To vam garantuje da će se vaše stvari prevoziti u odličnim uslovima i bezbedno stići na zadatu lokaciju.

Za bezbedan i brz prevoz vaših stvari u toku selidbe potrebno je dobro poznavanje grada, kao i korišćenje GPS-a i Gugl mapa. Budući da se Beograd se brzo širi i niču nove ulice u novim naseljima, tada poverenje dajemo navigaciji koja vaše stvari i vas dovodi do konačne destinacije.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Postoji više načina plaćanja usluge. Penzionerima odobravamo odloženo plaćanje čekovima. Dajemo posebne popuste majkama sa decom, humanitarnim organizacijama i slično, slobodno pitajte!

Call Now Button