Marčeta
Marčeta

Selidbe

Kaže se da je selidba treća najstresnija stvar koju radite u životu. Mi smo tu da opovrgnemo to i da Vam pružimo svu potrebnu pomoć.

Bez obzira da li selite stan ili poslovni prostor i da li je to u Beogradu, Srbiji ili preko granice, naši radnici će organizovati i sprovesti sve faze selidbe:

selidba Konjarnik

pakovanje dokumentacije
pakovanje, utovar i istovar, prevoz, raspakivanje, rasklapanje i sklapanje nameštaja itd. Kod nas možete skladištiti vaše stvari. Da li na kraći ili duži rok u slučaju da je prostor u koji se selite manji od prethodnog ili prosto privremeno rešenje.

Prilagođavamo nivo usluge Vašim potrebama. Posedujemo vozila u raznim veličinama od  pikapa, velikog  kombija do teretnog kamiona. Broj angažovanih radnika može varirati prema Vašem budžetu, hitnosti selidbe ili specifičnim uslovima. Kakav god da je pristup lokaciji (tesne ulice i prolazi, nedostatak lifta…), naši koordinatori imaju iskustva i razrađene procedure za svaku situaciju.

Posedujemo specijalnu opremu za selidbe. Ona uključuje trake za manuelni prenos kabastog nameštaja, kolica za stepenice, paletni viljuškar, niz manjih i većih kolica za transport. Tu je alat za montažu i demontažu nameštaja, izbor sredstava za zaštitu od oštećenja i slično.

Posebnu pažnju obraćamo na očuvanje Vaših stvari i bezbednost pri transportu. Redosled ređanja i nošenja je bitan kako bi smo maksimalno optimizovali vreme selidbe i Vama omogućili lako snalaženje prilikom razmeštaja u novom stanu ili poslovnom prostoru.

Marčeta selidbe i prevoz robe ima posebno bogato iskustvo sa selidbom firmi koje moraju početi sa radom odmah po dolasku na novu lokaciju. Po dogovoru, selidbu možemo obaviti vikendom ili noću. Pružamo i usluge montaže i demontaže računara, servera, i druge tehničke i mrežne opreme.

         Kombi selidbe u Beogradu               

Najjednostavnije, najsigurnije i najbrže! Selidbe kombijem u Beogradu postaju jedina opcija. Saobraćajni špic postaje sve duži a gužve sve veće.

Upravo tu, kombi  prevoz  je pronašao svoje mesto. Male nosivosi ali zato velikog gabarita idealan kako za selidbe tako i za prevoz robe. Klizna bočna vrata,koja se nalaze sa desne strane vozila, olakšavaju utovar i istovar na prometnim saobraćajnicama, a vozilo ujedno štiti i radnike angažovane na istovaru. Naša kombi vozila su poslednje generacije što garantuje da će se vaše selidbene stvari  prevoziti u odličnim uslovima i bezbedno stići na zadatu lokaciju.

Za bezbedan i brz prevoz vaših stvari kombijem potrebno je dobro poznavanje grada. I pored dobrog poznavanja Beograda, ipak koristimo  GPS navigaciju kao i nezaobilazni Google maps. Beograd se brzo širi. Niču nove ulice u novim naseljima. Tada naše poverenje dajemo navigaciji koja nas dovodi do konačne destinacije.

Za selibu i prevoz bez stresa pozovite Marčeta-selidbe Beograd!

Moguće su razne vrste plaćanja. Penzionerima odobravamo odloženo plaćanje čekovima. Dajemo posebne popuste majkama sa decom, humanitarnim organizacijama i slično – slobodno pitajte!

prevoz instrumenata Ruski dom prevoz muzičkih instrumenata selidbe Beograd Beograd selidbe kombiselidbe beogradprenos timpana utovar timpana Beograd