Transport robe

Sa uigranom radnom snagom i flotom vozila na raspolaganju, možemo odgovoriti na svaki izazov koji klijent stavi pred nas. Odgovaramo na svaki zahtev brzo, pouzdano i povoljno!

Besplatna procena

Transport robe

Pružamo uslugu transport robe u Beogradu, celoj teritoriji Srbije i inostranstvu. Posebno naglašavamo naše bogato iskustvo u prevozu specijalnih tereta kao što su:

Serveri – rack ormani

Osetljiva tehnička roba

Antikviteti

Akvarijumi

Sefovi i kase

Klaviri

Po potrebi, šaljemo radnike sa vozilom na duži transport robe ili obezbeđujemo pratnju vozilu iz bezbednosnih razloga. Upućeni smo u granične i carinske procedure i sarađujemo sa nizom špediterskih agencija. Veća teretna vozila koje koristimo poseduju hidrauličnu rampu za utovar i istovar. Po potrebi obezbeđujemo i naše paletne viljuškare. Obezbeđujemo i palete, ukoliko je to zahtev klijenta za kog vršimo transport robe.

Kombi prevoz robe Beograd

U korak sa vremenom prevoz robe je sve zahtevniji. Naročito u urbanim sredinama kao što je Beograd. Dovoljno je par kapi kiše i u Beogradu nastaje saobraćajni kolaps. Stalno morate pratiti i biti u toku zbog raznih dešavanja koja mogu da zadese Beograd. Posete raznih delegacija, sportskih maratona, parada mogu izazvati velike zastoje u saobraćaju.

Zato je potrebno izuzetno dobro poznavanje grada. Svih ulica i prečica da bismo prevezli robu i isporučili je na vreme. Osim ličnog poznavanja Beograda, koristimo i Google maps i GPS uredjaje za navigaciju. Sva vozila za prevoz robe  poseduju  uredjaje  za  navigaciju.

Transport robe Beograd

Vrši se u skladu sa zakonom o saobraćaju kojim se reguliše kretanje teretnih vozila kroz grad. Uvedena je zabrana kretanja svim vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 t.V

Iz tog razloga, ali i zbog brzine i lakšeg manipulisanja vozilom, našim klijentima preporučujemo kombi prevoz robe. Ukoliko nije moguće kombi prevozom zadovoljiti potrebe klijenta, a radi se o zoni zabrane kretanja za vozila preko 3,5t  predajemo zahteve za izdavanje dozvola za snabdevanje ili kretanje vozila kroz grad. To naravno poskupljuje cenu prevoza robe u Beogradu.

U ponudi imamo prevoz kombijem i prevoz kamionom.

Adresa

Ana Marčeta PR
MB 61320539
PIB 106503859
Kneza Mihaila 6
11307 Boleč-Beograd