Transport robe

Mi smo profesionalna agencija za selidbe sa bogatim iskustvom, uigranom radnom snagom i flotom vozila na raspolaganju i možemo se suočiti sa svakim izazovom koji klijent stavi pred nas. Odgovaramo na svaki zahtev brzo, pouzdano i povoljno.

Pružamo uslugu transporta robe u Beogradu, celoj Srbiji, kao i u inostranstvu. Posebno naglašavamo svoje bogato iskustvo u prevozu specijalnog tereta:

  • serveri – rack ormani
  • osetljiva tehnička oprema
  • antikviteti
  • akvarijumi
  • sefovi i kase
  • klaviri

Ukoliko je potrebno, šaljemo radnike sa vozilom na duži transport robe ili obezbeđujemo pratnju vozila iz bezbednosnih razloga. Upućeni smo u granične i carinske procedure i sarađujemo sa nizom špediterskih agencija. Veća teretna vozila koja koristimo poseduju hidrauličnu rampu za utovar i istovar robe. Po potrebi za svoje klijente obezbeđujemo i paletne viljuškare i palete.

Kombi prevoz robe Beograd

Prevoz robe postaje sve zahtevniji, naročito u urbanim sredinama kao što je Beograd. Dovoljno je nekoliko kapi kiše i u Beogradu nastaje saobraćajni kolaps. Takođe, stalno morate biti u toku sa dešavanjima u Beogradu jer zbog poseta raznih delegacija, sportskih maratona i parada mogu nastati veliki zastoji u saobraćaju.

Upravo zato oslanjamo se na iskusne saradnike koji Beograd poznaju kao svoj džep i uvek svoje zadatke obave na vreme, te nema nikakvog kašnjenja prevoza. Pored znanja kolega, pomoć tražimo i od Gugl mapa i GPS uređaja za navigaciju, koji se nalaze u svakom našem vozilu.

Transport robe Beograd

Transport robe u Beogradu sprovodi se u skladu sa zakonom o saobraćaju, kojim se reguliše kretanje teretnih vozila kroz grad. Zakon podrazumeva zabranu kretanja svim vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 t.

Iz tog razloga, ali i radi brzine i lakšeg manipulisanja vozilom klijentima preporučujemo prevoz robe kombijem.

Ukoliko kombi prevoz ne zadovoljava potrebe klijenta, možemo predati zahtev za izdavanje dozvole kretanja za vozilo teže od 3,5 t. Naravno, treba napomenuti da ova mogućnost utiče na cenu usluge, naročito ako je transport robe zahtevniji.    

U ponudi imamo prevoz kombijem i prevoz kamionom kako bi svaki klijent našao adekvatno rešenje za sebe.

Call Now Button