Marčeta
Marčeta

Transport

Sa uigranom radnom snagom i flotom vozila na raspolaganju, možemo odgovoriti na svaki izazov koji klijent stavi pred nas. Odgovaramo na svaki zahtev brzo, pouzdano i povoljno!

Pružamo usluge prevoza robe u Beogradu, celoj teritoriji Srbije i inostranstvu. Posebno naglašavamo naše bogato iskustvo u prevozu specijalnih tereta kao što su:

Po potrebi, šaljemo radnike sa vozilom na duži transport ili obezbeđujemo pratnju vozilu iz bezbednosnih razloga. Upućeni smo u granične i carinske procedure i sarađujemo sa nizom špediterskih agencija. Veća teretna vozila koje koristimo poseduju hidrauličnu rampu za utovar i istovar, a po potrebi obezbeđujemo i naše paletne viljuškare. Obezbeđujemo i palete, ukoliko je to zahtev klijenta.

Prevoz robe u Beogradu

U korak sa vremenom prevoz robe je sve zahtevniji, naročito u urbanim sredinama poput Beograda. Dovoljno je par kapi kiše i u Beogradu nastaje saobraćajni kolaps. Stalno morate pratiti i biti u toku zbog raznih dešavanja u Beogradu, kao što su posete
raznih delegacija, maratona, sportskih dogadjaja, raznih parada itd…

transport nameštaja kombi vozilom

Zato je potrebno izuzetno dobro poznavanje grada, svih ulica i prečica, da bismo prevezli robu i isporučili je na vreme. Osim ličnog poznavanja Beograda, koristimo i GPS uredjaje za navigaciju kojima su opremljena sva vozila za prevoz robe.

Prevoz robe u Beogradu vršimo u skladu sa zakonom o saobraćaju kojim se reguliše kretanje teretnih vozila kroz grad. Uvedena je zabrana kretanja svim vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 t.

Iz tog razloga, ali i zbog brzine i lakšeg manipulisanja vozilom, našim klijentima preporučujemo kombi prevoz robe. Ukoliko nije moguće kombi prevozom zadovoljiti potrebe klijenta, a radi se o zoni zabrane kretanja za vozila preko 3,5t po potrebi vadimo
kombi transport kompjuterske opreme dozvole za snabdevanje ili kretanje vozila kroz grad. To naravno poskupljuje cenu prevoza robe u Beogradu.

U ponudi imamo:
-pickup prevoz robe
-kombi prevoz robe
-kamionski prevoz robe

 

 

kombi transport štampača transport kombijem selidbe-Beograd selidbe-Beograd selidbe-Beograd selidbe-Beograd