Marčeta
Marčeta

Transport robe

Sa uigranom radnom snagom i flotom vozila na raspolaganju, možemo odgovoriti na svaki izazov koji klijent stavi pred nas. Odgovaramo na svaki zahtev brzo, pouzdano i povoljno!

Pružamo usluge prevoza robe u Beogradu, celoj teritoriji Srbije i inostranstvu. Posebno naglašavamo naše bogato iskustvo u prevozu specijalnih tereta kao što su:

Kase i sefoviprevoz robe kombijem sa utovarnom rampomtransport robe ručnim viljuškarom

Serveri – rack ormani

Klaviri

Akvarijumi

Osetljiva tehnička roba

Antikviteti

Po potrebi, šaljemo radnike sa vozilom na duži transport ili obezbeđujemo pratnju vozilu iz bezbednosnih razloga. Upućeni smo u granične i carinske procedure i sarađujemo sa nizom špediterskih agencija. Veća teretna vozila koje koristimo poseduju hidrauličnu rampu za utovar i istovar, a po potrebi obezbeđujemo i naše paletne viljuškare. Obezbeđujemo i palete, ukoliko je to zahtev klijenta za kog vršimo transport robe.

                  Kombi prevoz robe Beograd

U korak sa vremenom prevoz robe je sve zahtevniji, naročito u urbanim sredinama kao što je Beograd. Dovoljno je par kapi kiše i u Beogradu nastaje saobraćajni kolaps. Stalno morate pratiti i biti u toku zbog raznih dešavanja koja mogu da zadese Beograd, kao što su posete raznih delegacija, maratona, sportskih dogadjaja, raznih parada itd…

kombi prevoz robe beograd

Zato je potrebno izuzetno dobro poznavanje grada, svih ulica i prečica, da bismo prevezli robu i isporučili je na vreme. Osim ličnog poznavanja Beograda, koristimo i Google maps i GPS uredjaje za navigaciju kojima su opremljena sva vozila za prevoz robe.kombi prevoz štampača

 

Prevoz robe Beograd vrši se u skladu sa zakonom o saobraćaju kojim se reguliše kretanje teretnih vozila kroz grad. Uvedena je zabrana kretanja svim vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 t.

prevoz robe iz magacinaIz tog razloga, ali i zbog brzine i lakšeg manipulisanja vozilom, našim klijentima preporučujemo kombi prevoz robe. Ukoliko nije moguće kombi prevozom zadovoljiti potrebe klijenta, a radi se o zoni zabrane kretanja za vozila preko 3,5t  predajemo zahteve za izdavanje dozvola za snabdevanje ili kretanje vozila kroz grad. To naravno poskupljuje cenu prevoza robe u Beogradu.

U ponudi imamo:

-kamionski prevoz robe

-kombi prevoz robe