Zaštita nameštaja na selidbi

Obavezna stavka svake selidbe je osnovna zaštita nameštaja na selidbi od prljavštine, atmosferskih neprilika i fizičkih oštećenja. Osnovna zaštita podrazumeva zaštitu streč folijom. Kod nas ova usluga je sastavni deo selidbe i kao takva potpuno besplatna. Streč folija izgleda možda nepouzdano. U suštini je veoma jaka i otporna na oštećenja ako se dobro zategne pri postavljanju. Za […]
Pakovanje stvari u kutije za selidbu - Selidbe Marčeta

Obavezna stavka svake selidbe je osnovna zaštita nameštaja na selidbi od prljavštine, atmosferskih neprilika i fizičkih oštećenja.

Osnovna zaštita podrazumeva zaštitu streč folijom. Kod nas ova usluga je sastavni deo selidbe i kao takva potpuno besplatna.

Streč folija izgleda možda nepouzdano. U suštini je veoma jaka i otporna na oštećenja ako se dobro zategne pri postavljanju. Za razliku od lepljive trake koju mnogi koriste ova folija ne ostavlja tragove i ne oštećuje nameštaj.

Osim što štiti  veliko olakšanje pruža pri transportu nameštaja ili robe jer je samolepljiva i nedozvoljava nikakvo pomeranje u vozilu.

Ako je predmet selidbe stilski nameštaj onda pristupamo mnogo višem stepenu zaštite. Uklučujemo rebrasti karton kao osnovu. Na njega dodajemo bublle foliju, zatim streč a po potrebi i specijalnu ćebad.

Sve ovo navedeno košta ali mnogo manje nego oštećen nameštaj.

Imamo veliko iskusvo u pakovanje rack ormana, servera, računara, IT opreme…

Zaštita nameštaja na selidbi – možete obaviti sami ukoliko želite ili to prepustiti profesionalcima. Kod nas možete kupiti kompletan materijal za zaštitu nameštaja ali i kutije za pakovanje selidbenih stvari.

Tu smo za svaki savet. Pozovite bez ustručavanja. Saveti su besplatni.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!

Zaštita nameštaja na selidbi – zaštite svoje stvari!

Call Now Button